Zoek een gezondheidstherapeut bij u in de buurt.
Home
Hulpverlening
Voorstelling BBNa
Voeding
Pijlers van de gezondheid
Gezondheidszorg
Patiënteninformatie
Gezondheidstherapeut
Dienstverlening
Therapieën
Zelfzorg
Gezondheidsklachten
Nieuwsbrief

Hulpverlening

Elk schouderklopje helpt,
maar er is meer nodig om weer echt gezond te worden!

Zit u niet goed in uw vel, lijdt u aan bepaalde ongemakken, bent u vaak geëmotioneerd, gestresst, voelt u zich soms neerslachtig, depressief, ongelukkig, hebt u gezondheidsproblemen of wenst u gezonder te leven, blijf er niet mee rondlopen. Raadpleeg een gezondheidstherapeut in uw omgeving. U zult achteraf heel blij zijn deze stap te hebben gezet. Iedereen wenst zich vitaal en gezond te voelen, alles weer aan te kunnen, blij en vrolijk door het leven te gaan. U hoeft niet echt ziek te zijn, want een natuurgeneeskundige behandeling werkt gezondheidsbevorderend en voorkomt ziekten. Wat ook uw leeftijd mag zijn, oud of jong, iedereen heeft er belang bij om de kwaliteit van zijn gezondheid te verhogen.

BBNa staat voor Beroepsvereniging Beoefenaars Natuurgeneeskunde. Zij is een door de Raad van State erkende beroepsvereniging en groepeert goed opgeleide beoefenaars van moderne natuurgeneeskunde die steunt op de authentieke basisprincipes van Hippocratis en Galenus. Een gezondheidstherapeut is een beoefenaar van de authentieke natuurgeneeskunde.

Misschien bent u in behandeling bij een arts of een medische specialist en wilt u zelf een bijdrage leveren aan uw genezingsproces. Dat kan, want een gezondheidstherapeut werkt complementair of aanvullend, dat wil zeggen dat naast de reguliere behandeling het genezingsproces door een natuurgeneeskundige behandeling extra gunstig wordt ondersteunt. U slikt bijvoorbeeld zware medicijnen omdat het niet anders kan. Door een natuurgeneeskundige behandeling worden de nevenwerkingen, die nu eenmaal optreden bij het gebruik van chemische medicijnen, beperkt. Uw organen worden minder belast omdat in dergelijke gevallen gewerkt wordt aan de natuurlijke uitscheiding van de reststoffen van die medicijnen. Er zijn talrijke praktijkvoorbeelden bekend waarbij de nevenwerkingen tot een minimum werden beperkt door het drinken van een aangepaste kruidenthee, ontgiftende voeding of een natuurgeneeskundige behandeling.

Aandachtspunt

Lijdt u aan een chronische ziekte laat u dan niet ontmoedigen als iedereen zegt dat u daarmee moet leren leven.


Feiten

  • Door een natuurgeneeskundige behandeling, een positieve instelling, een gezonde voeding en een natuurlijke levenswijze kunt u, ondanks uw chronische ziekte, de levenskwaliteit aanmerkelijk verhogen. Daardoor kan uw ziekte afgeremd of gestabiliseerd worden.
  • Uw behandelende arts kan de verbetering vaststellen en zal u aanmoedigen de ingeslagen weg te blijven volgen.
  • Neem het heft in eigen handen en consulteer een gezondheidstherapeut in uw buurt. Na enkele behandelingen zult u, door visieverruiming, een heel andere mens zijn.
  © 2024 - BBNa. Alle rechten voorbehouden.
v. 0.3